El Baxi Manresa va completar el primer entrenament de pretemporada sobre el parquet del Congost en un dia en què bona part de la plantilla, a excepció dels fitxatges Ryan Toolson, Justin Doellman, Àlex Renfroe i Cady Lalanne, van estar a la disposició de Joan Peñarroya.

La jornada va començar amb les revisions mèdiques de Gabriel Lundberg, Jokubas Gintvainis, Álvaro Muñoz, Pere Tomàs, Dani Garcia, Àlex Mazaira, Jordan Sakho, Guillem Jou, David Òrrit i Marko Lukovic a la Mútua Prevint. Tots ells es van entrenar a la tarda en la primera sessió de l'equip al Congost.

«Tenim el desig que la gent quedi contenta amb el que veu de l'equip. Tenim ganes de fer-ho bé, ens hem d'adaptar, però sobretot tenim il·lusió per fer-ho bé», comentava Peñarroya després de l'entrenament. A més, el tècnic de Terrassa feia una crida als socis i aficionats de «no dubtar a renovar el carnet, que s'ho passaran bé i que aquest equip farà que estiguin contents», afegia el tècnic.

Toolson i Doellman, avui

De les sis incorporacions d'aquest estiu, només Lukovic i Pere Tomàs van engegar des del primer dia. Això sí, avui serà el torn de Ryan Toolson i Justin Doellman, els quals passaran la revisió mèdica al CIMETIR de la Clínica Sant Josep a partir de les 12.15. Després, ambdós, s'incorporaran als entrenaments de Peñarroya.

D'altra banda, l'equip es completarà en el moment que arribin Renfroe i Lalanne, que encara no tenen data d'incorporació. Recordem que en el cas de Renfroe, segueix disputant els playoff de la lliga de Puerto Rico i podria arribar ben començada la pretemporada.

L'equip disputarà el seu primer partit de pretemporada al torneig de Sant Julià de Vilatorta, el dissabte 1 de setembre contra el Morabanc Andorra (20h). El dissabte següent, jugarà les semifinals de la lliga catalana contra el Barça.