El Circuit de Pretemporada Movistar es podrà veure íntegrament i en directe a Movistar+. A més, GOL retransmetrà en directe deu partits d'aquesta edició, i dos d'ells seran els que disputarà el Baxi Manresa, a Oviedo. Els manresans jugaran el divendres 14 de setembre, a partir de les 21 hores, davant l'Herbalife Gran Canària, mentre que l'endemà ho faran a les 19.15 hores contra el València Basket.

Els altres quatre enfrontaments que es disputaran a Oviedo són l'Obras Sanitarias-UCAM Múrcia (14 de setembre, a les 19 h), el Divina Seguros Joventut-UCAM Múrcia (15 de setembre, a les 17 h), l'Obras Sanitarias-Divina Seguros Joventut (16 de setembre, a les 17 h) i el València Basket-Herbalife Gran Canària (16 de setembre, a les 19.30 h).

Les altres dues seus del circuit són Guadalajara (del 2 al 4 de setembre), que tindrà la presència de Montakit Fuenlabrada, Monbus Obradoiro, Unicaja, Movistar Estudiantes, UCAM Múrcia i San Pablo Burgos, i Tarragona (del 7 al 9 de setembre), on jugaran el Tecnyconta Saragossa, l'Iberostar Tenerife, el Cafés Candelas Breogán, el Kirolbet Baskonia, el Partizan i el Delteco GBC.