El Baxi Manresa ha iniciat la pretemporada amb una victòria de prestigi sobre un equip que disputarà l'Eurocup la temporada que ve, el MoraBanc Andorra d'Ibon Navarro. Els manresans, a més, tenien la baixa de Justin Doellman, que calia afegir a les de Renfroe i Lalanne, que encara no han arribat. Amb el suport del futurible cedit Mazaira, que ha anotat vuit punts, i dels joves Sima, Pérez i Del Águila, que fan la pretemporada amb l'equip, el Baxi ha obtingut el triomf.

Aquest ha arribat després d'un primer període igualat en què els manresans han iniciat amb un cinc format per jugadors de la passada campanya (Gintvainis, Lundberg, Muñoz, Mazaira i Sakho), i s'han escapat de cinc punts (22-17) després d'un inici igualat. Aquesta distància s'ha mantingut i ha crescut fins als sis punts al descans (42-36) amb bones aportacions ofensives de Sakho i Lukovic.

El MoraBanc ha reaccionat al tercer quart, pressionant més, i ha arribat al final amb només tres punts de dèficit (60-57). En el darrer període, dos triples de Mazaira i un de Gintvainis anaven mantenint sempre davant els bagencs. Lundberg ha perdut unes quantes pilotes i s'ha arribat a un 76-75 després d'un tir lliure d'Albicy. Lundberg ha perdut l'esfèrica i el mateix base ha tingut un triple a les mans, però l'ha fallat. Lundberg ha capturat el rebot i, amb un 8,4 segons, ha rebut falta i ha fallat un dels tirs lliures. Amb 77-75, Walker ha tingut la darrera pilota per anar a la pròrroga, però ha fallat el ganxo.

Els anotadors del Baxi Manresa han estat: Gintvainis (11), Lundberg (9), Muñoz (7), Mazaira (8), Sakho (8) -cinc inicial- Toolson (6), Lukovic (10), Pablo Pérez (6), Jou, Pere Tomàs (6), Sima (4) i Del Águila (2).

El següent partit del Baxi Manresa serà dissabte que ve, a les vuit del vespre, a Barris Nord (Lleida) amb la semifinal de la Lliga Catalana contra el Barça Lassa.