Segueixen les males notícies en forma de lesió al Baxi Manresa. El segon a caure i, com Doellman, també per un mes i mig és l'ala Álvaro Muñoz. El club va informar ahir que en l'entrenament de dimarts es va torçar el turmell esquerre i, després de les proves que se li han fet aquest dimecres, s'ha determinat que té afectat un lligament. Muñoz estarà sis setmanes de baixa, amb la qual cosa també es perdrà l'inici de la lliga Endesa.

Amb aquesta baixa, el Baxi només compta amb tres jugadors de quota a la primera plantilla, Guillem Jou, Jordan Sakho i Pere Tomàs. De tota manera, Muñoz podria ser inscrit igualament, ni que estigui lesionat, malgrat que el club es planteja comptar amb els serveis de l'ala-pivot Francisco Salvador del Águila, que ja va jugar a Sant Julià de Vilatorta, com a vinculat.

El Baxi també pot anunciar les properes hores el fitxatge d'un ala-pivot, segurament europeu, que substituiria temporalment Justin Doellman o que es podria quedar a l'equip després de la recuperació del nord-americà en cas que agradés la seva aportació.