El màxim responsable de crear la plantilla del Baxi, Román Montañez, explica en una extensa entrevista que pots trobar en l'edició en paper d'avui de Regió7 o al Quiosc digital les decisions dels darrers mesos per configurar un equip que competeixi bé a l´ACB. Aquestes són les qüestions més destacades sobre les que parla Montañez en l'entrevista.

«No volem sobreviure per sobreviure sinó poder mirar més amunt»

Volem un projecte que s’estableixi a l’ACB i poder mirar més amunt. No sé si ho aconseguirem, però ens ho hem de marcar, perquè si ens quedem que sempre serem un club de baix, no tenim l’exigència de ser millors.

L'aposta per Doellman

Era un jugador amb qui havíem d´arriscar. Té prou talent, però la lesió d´ara no té res a veure amb qualsevol de les anteriors.

El pressupost per fer fitxatges

El pressupost real de l´equip tampoc no és gaire més alt que els darrers anys a l´ACB. També és cert que els contractes dels jugadors de LEB són més baixos i això ens ofereix marge per a les noves incorporacions.

La no continuïtat de Trias i Martín

Dins del projecte era difícil encaixar-los. Potser el que tenia més possibilitats era el Nacho, però calia veure-ho a final de l´estiu. [...] Quan va tenir una oferta [Tecnyconta Saragossa] li vaig dir que l´agafés.

El cas de Trias

És lícit que estigués una mica molest. Pensava que comptàvem amb ell per seguir, però la seva posició a la pista és indefinida. [...] Va ser un pilar fonamental per a l´ascens, però en l´equip que formàvem no encaixava.

L'estil de l'equip

Busquem un joc ràpid, que no es torni boig però en el qual contraatacs i transicions són importants. Tenim el perfil de jugadors per fer-ho i ara hem de mirar si podem jugar així.

Cady Lalanne

Té energia i una virtut important, sent un cinc, que és el tir exterior. Tenint homes que juguen el bloqueig directe com Renfroe i Toolson, a part dels que venen de la LEB, les defenses l´hauran de controla.

Treballar amb l'agent Misko Raznatovic

Ens ha ofert jugadors que són molt bons. Si ens els haguessin oferts d´altres representants hauríem fet el mateix i no hi hauria hagut cap problema.

El futur de Paco Salvador del Águila

Volem tenir onze jugadors i veurem què passa amb Paco Salvador del Águila. Va tenir una lesió important i ara controlem com es troba. És jove, hi posa molta empenta i ens podem plantejar que es quedi com a vinculat