Un Baxi Manresa molt desencertat durant 35 minuts ha estat a punt d'aconseguir una remuntada èpica. Els bagencs, que semblava que tenien el partit perdut a 2.38 per al final (54-63), s'han encomanat a un imperial Sakho (18 punts i 25 de valoració) i a dos triples de Renfroe per situar-se a davant (66-65) a set segons per al final. Però una discutible falta del congolès a Laprovittola ha permès a l'argentí donar el triomf als verd-i-negres, que queden amb un triomf i una derrota. El Baxi ha guanyat un partit i ha perdut els dos de casa.

El primer quart ha estat ple de desencert, sobretot de la banda dels locals, amb percentatges paupèrrims de tir. Els protagonistes han estat, defensivament, Morgan i Lalanne, amb tres i dos taps, respectivament. El Baxi només ha tingut un avantatge, amb el 2-0 de Toolson, però llavors ha estat molt desencertat en el tir i, a més, ha vist com es lesionava Lukovic, que s'ha fet mal al canell esquerre en caure després d'una de les accions defensives de Morgan tot i que ha pogut tornar al segon quart. El Joventut s'ha basat en la direcció de Laprovittola, autor de 5 punts, i en el bàsquet final de Dimitrijevic per anar al primer descans amb un avantatge de 4 punts (8-12), un resultat que demostra que la defensa ha guanyat l'atac en els primers deu minuts. De fet, amb el 8-9, hi ha hagut una sequera de 3 minuts i 28 segons sense anotació de part de tots dos equips.

El segon quart encara ha estat pitjor. Tot i dues esmaixades gairebé seguides de Lundberg i Sakho, les dificultats ofensives del Baxi han estat evidents, amb un abús del triple i a sobre amb una gran incapacitat per tancar la zona en defensa. Nogués, amb dos triples consecutius, ha situat el primer gran avantatge visitant (12-20) i aquest ha anat creixent poc a poc, reblat amb un triple i un bàsquet del tirador Mathias (16-27). Lukovic ha semblat reaccionar amb un triple i Renfroe, amb un contraatac, però ha estat un miratge ni entre Dawson i un triple en transició de Laprovittola han situat un preocupant 21-37 que Pere Tomàs ha maquillat lleugerament amb dos tirs lliures al final de la primera meitat (23-37).

Semblava que l'inici del tercer quart era millor, amb una intensa defensa que ha deixat el Joventut sense anotar durant tres minuts. En aquest temps, però, el Baxi només ha fet quatre punts i, quan ha tornat l'encert badaloní, amb els triples de Laprovittola i Morgan, la diferència s'ha disparat fins al 32-48, que ha baixat a un punt (36-51) al darrer descans.

El període definitiu semblava que començava igual, amb errades en el tir del Baxi. El Divina Seguros Joventut, però, ha començat a tenir més problemes a l'hora d'anotar i això ha permès una petita remuntada amb tres tirs lliures de Muñoz primer, i després amb un triple de Pere Tomàs, que ha situat el 54-60. El triple de Nogués (54-63) semblava que resolia el partit, però dos triples de Renfroe i un tir de dos de Sakho han situat el 62-63. Birgander ha anotat en una continuació, Sakho ho ha fet en un ganxo a vint segons i Laprovittola ha perdut la pilota en el servei de fons.

El Baxi ha tingut la pilota per avançar-se i, en una decisió controvertida dels àrbitres, aquests han indicat una falta de Laprovittola a Sakho a set segons quan segurament el pivot havia fet passes primer i la jugada havia de ser continuada després per donar un 2+1 al local. Sakho ha anotat els dos tirs lliures però, a dos segons per al final, ha comès una falta sobre el mateix Laprovittola que, al seu torn, li havia envoltat la cintura amb el braç esquerre. L'estrella dels visitants, que avui ha fet 16 punts i 21 de valoració, no ha fallat els tirs lliures i el llançament final de Renfroe des del mig de la pista ha anat massa alt.