El BAXI Manresa es desplaça aquest divendres a Andorra per disputar dissabte a la tarda (18:15) el partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Endesa davant el MoraBanc Andorra. Les lesions de Doellman i Lukovic, que es va trencar l'escafoide en el darrer partit i estarà unes setmanes de baixa, debiliten la pintura manresana.

El MoraBanc Andorra ha fet un gran inici de lliga, amb dues victòries i un tercer partit que se li va escapar per poc a la pista del FC Barcelona Lassa els darrers segons de partit. El conjunt andorrà té des d'aquesta temporada com a entrenador Ibon Navarro. Ahir van disputar el seu segon partit a l'Eurocup, amb victòria.

Joan Peñarroya, en la roda de premsa prèvia al viatge a Andorra, deia que «hem fet una setmana bona de feina amb el handicap de perdre Marko Lukovic, però tot i això, amb la gent del planter estem preparant força bé el partit amb l'Andorra, un equip de molt nivell; és una plantilla molt homogènia, que jugant a casa tenen un plus; ahir van anotar més de 100 punts a l'Eurocup, i això vol dir que estan en forma, i cridats a ocupar places de play-off».