Segurament Joan Peñarroya havia somiat el que avui ha passat a Andorra. L'extècnic dels andorrans, ara al Baxi Manresa, ha tornat on ha estat vuit anys casa seva i ho ha fet guanyant el seu exequip en un duel molt complet dels seus jugadors.

Els manresans s'han imposat per 77 a 82 després de disposar d'àmplies diferències sobretot al tercer quart encara que la màxima distància de 17 punts ha arribat a l'inici del quart quart.

El partit ha estat molt anivellat en el primer parcial, amb avantatges curts pels locals fins al 19-15 després dels primers deu minuts de joc. En el segon quart, el Baxi Manresa ha capgirat el marcador arribant-se al descans amb 34-38 favorable.

Després de l'aturada, el Baxi Manresa encara ha incrementat el seu bon rendiment, aconseguint sucoses diferències amb un parcial de 15 a 24 i per tant dominant de tretze punts. En el tram final, el Baxi Manresa ha sabut dosificar el seu avantatge i, amb sang freda als darrers minuts, ha sabut aturar els d'Ibon Navarro fins al definitiu 77 a 82. Per part manresana ha destacat Vene amb 23 punts. Al MoraBanc Andorra, Ennis ha fet 36 punts.