El base de l'Unicaja Alberto Díaz no podrà jugar aquest dissabte en el duel que, a partir de dos quarts de nou de la nit, disputaran el Baxi Manresa i el conjunt andalús al Nou Congost. Segons ha informat aquest dijous el mateix Unicaja, i ha ampliat el diari La Opinión de Málaga, Díaz té un trencament muscular a l'isquiotibial de la cama dreta i s'estarà entre sis i vuit setmanes de baixa.

Segons el rotatiu malagueny, la resonància magnètica ha demostrat que Díaz té un trencament de grau 1 del tendó conjunt isquiotibial de la cama dreta, una dolència que deixa fora de competició el director de joc del planter. Díaz va sentir una punxada a l'isquiotibial en fer un mal gest en el tram final del partit que l'Unicaja va disputar i guanyar dimecres a Montenegro, contra el Mornar Bar, per 85-96. Curiosament, al conjunt balcànic juga Uros Lukovic, germà de Marko Lukovic, ala-pivot del Baxi, ara lesionat.

Aquesta és una baixa important en la rotació exterior d'un Unicaja que haurà d'utilitzar més el nord-americà Brian Roberts, que fins ara no ha gaudit de tan protagonisme, i l'estrella en aquest principi de temporada, l'exjugador de l'Andorra Jaime Fernández.