El Baxi Manresa ha aconseguit la tercera victòria en tres partits lluny del Nou Congost després de vèncer a la pista de l'UCAM Múrcia per 79-84.

Els murcians van sortir millor i van agafar cinc punts de renda al final del primer quart (22-17), però en el segon període els jugadors dirigits per Joan Peñarroya es van mostrar superiors i van clavar un parcial de 12-25 per arribar al descans amb vuit punts de marge (34-42).

En la represa els locals, liderats per un Milton Doyle que va acabar amb 32 punts, van clavar un parcial de 12-0, amb tres triples i tres tirs lliures del mateix Doyle, per situar-se quatre punts per sobre en l'electrònic (46-42). Els bagencs no van tardar a reaccionar i van acabar el tercer quart amb cinc punts de renda (56-61). En els deu darrers minuts els manresans es van mostrar sòlids i van aguantar els atacs del seu rival per assolir un nou triomf. El base Alex Renfroe, amb 28 punts, set assistències, tres recuperacions i 32 crèdits de valoració, va ser el millor jugador dels manresans.