El Baxi Manresa ha derrotat a l'Herbalife Gran Canària per 86-79 i ha estrenat el compte de victòries al Nou Congost amb un gran rendiment de Muñoz en el tram final del partit.

El primer quart ha estat molt dinàmic, amb els atacs dominant damunt de les defenses. La presència de Doellman en el cinc titular, en el seu debut a la temporada, ha estat l´aspecte més destacat i el Baxi ha tingut una bona posada en acció. Tot i que Hannah donava un petit avantatge als canaris (2-4), un parcial de 8-0, amb triple de Doellman inclòs, ha situat el 10-4. A partir d´aquí, el Gran Canària ha atacat millor, s´ha avançat amb un triple de Rabaseda (10-11) i ha mantingut la igualtat fins al final del primer quart, amb l´entrada de la segona unitat. Entre els seus membres, un ex del Manresa, Eriksson, que ha anotat el 19-21 amb un triple, amb esbroncada de Peñarroya a Lundberg per la seva defensa.

L´inici del segon quart ha estat diferent, amb poca anotació i força errades per les dues bandes. Evans ha esbossat la primera escapada visitant (21-26), després d´un triple, però el Baxi ha reaccionat amb dos triples separats per dos minuts, un de Gintvainis i un altre de Renfroe que l´han avançat (27-26). La igualtat en aquesta fase l´ha trencada Hannah amb set punts gairebé seguits, a més d´una intensificació de la defensa forana, que han situat el 31-35, tot i que amb el peatge de la tercera falta de Tillie. Ho ha aprofitat Lalanne amb dos bàsquets seguits que han obligat a Maldonado a demanar temps mort amb 35-35 a 2.09. Ja amb el cinc inicial a la pista, el Baxi a aconseguit tancar el quart amb avantatge, sobretot gràcies a un triple de Toolson que ho ha pogut ser contestat per Hannah (40-37).

L´inici del tercer quart ha estat profitós per als locals i ha culminat amb un triple de Renfroe en transició que ha situat el 50-41 a 6.38 per al final. Aleshores, però, ha tornat a aparèixer el millor Hannah, el Baxi s´ha encallat en atac amb algunes pèrdues de pilota en servei de fons i, amb els tirs lliures, el Gran Canària s´ha acostat fins que un triple de Tillie ha consolidat l´empat a 71 a 1.39. En els darrers segons, malgrat una falta antiesportiva de Sakho a Rabaseda, que ha posat els insulars a davant en el marcador (60-62), un triple de Toolson ha deixat un mínim avantatge als bagencs per iniciar el darrer quart (63-62).

La defensa i el rebot del Manresa ha propiciat que Salva Maldonado hagi hagut de demanar temps mort a 7.24 per al final de partit amb 67-62 en contra, amb bàsquets de Renfroe i Sakho. Fins i tot un triple de Muñoz i dos tirs lliures de Lalanne han permès una altra miniescapada (72-64). Però l´atac del Baxi s´ha encallat i entre Strawberry, Báez i una falta antiesportiva de Gintvainis han provocat el 72-70, i encara gràcies que Hannah ha errat un triple. En aquesta instant ha sorgit Álvaro Muñoz, amb dos bàsquets que han donat aire (76-72). Lundberg ha sorgit en aquest moment per actuar de base, capturar un rebot ofensiu vital i anotar dos tirs lliures essencials (78-72). Strawberry ha respost amb un triple, però tot seguit Doellman ha mostrat classe amb un 2+1 molt celebrat (81-75, a 1.50). Strawberry ha fallat el tir posterior i, en la transició, Álvaro Muñoz ha deixat mig mort el partit amb un triple corejadíssim (84-75, a 1.32). El Gran Canària ha fallat el posterior atac i Pere Tomàs el triple posterior, però els insulars han perdut 40 segons. Báez ha fet una safata que ha deixat el 84-77, però Renfroe l´ha tancat virtualment amb una safata davant de la qual el bàsquet posterior de Hannah ha estat inútil. 86-79 i primer triomf a casa.