El Baxi Manresa ha vist trencada la seva ratxa a fora de casa amb una derrota a la pista d'un València superior durant gairebé tot el partit. Els manresans han pagat un greu parcial en contra al segon quart i, malgrat que s'han recuperat al final i s'han situat a sis punts, no han pogut capgirar el resultat.

Els bagencs han competit bé en un primer quart en què ha dut la iniciativa en el marcador en molts moments. Renfroe i Toolson, aquest amb set punts al final del període, han marcat el camí amb els nou primers punts i la segona unitat també ha fet mal. Un triple de Gintvainis ha situat el 15-20 abans que tres punts de Tobey, amb una cistella i després amb un tir lliure, hagin deixat el 18-20 en la primera aturada.

El segon quart ha començat molt bé, amb un triple de Muñoz, però ha seguit pitjor, amb un parcial de 10-0 en contra impulsat per dos triples seguits d'Abalde i Sergi Garcia (28-23). Però el pitjor encara havia d'arribar. La defensa valenciana ha començat a funcionar i el Baxi s'ha encallat en atac. Aquest fet ha propiciat un sagnant parcial de 25-6, amb tècnica inclosa a Peñarroya, que ha fet pujar el resultat fins al 48-31 que, al final, ha mig arreglat Gintvainis amb un triple (50-37).

Al tercer quart les coses semblaven no millorar i el València ha assolit una diferència de vint-i-tres punts (60-37). El Baxi ha iniciat una reacció de la mà de Renfroe i s'ha arribat a situar a onze punts (67-56). En el darrer quart, els nervis s'han semblat instal·lar a la Fonteta, ja que el Baxi s'ha posat a sis punts (75-69) i amb un tir lliure que Toolson ha fallat. A partir d'aquí, un triple de Will Thomas ha tornat a disparar el seu equip, que poc després superava els deu punts d'avantatge i ja no patia per tancar la quarta victòria a la lliga, les mateixes que el Manresa