El Cafès Candelas Breogán ha anunciat que ha arribat a un acord amb l'ala Tarence Kinsey per trencar el contracte que els unia. Kinsey, que es recuperava d'una lesió, un trencament fibril·lar, ja no estarà present en el partit que el conjunt gallec disputarà amb el Baxi Manresa, aquest proper diumenge a les 12,30 hores al pavelló del Nou Congost.

En l'inici de la lliga Endesa, Kinsey va disputar un total de 6 partits aportant 34 punts, 21 rebots, 5 taps i amb una valoració global de 19. El jugador nascut a Tampa (Florida) amida 2 metres i va arribar a l'equip el passat setembre procedent del Hapoel Jerusalem, amb el qual havia estat campió de lliga el 2017 quan va fer un promig de 12 punts per partit.

Format en la Universitat de Carolina del Sud, va començar la seva carrera com a professional als Memphis Grizzlies. A Europa, a més del Hapoel i el Breogán, ha militat en els equips turcs del Fenerbahçe i l'Efes, l'italià de l'Scavolini, els serbis Partizab i Estrella Roja, i en l'Unicaja de Màlaga on va tenir una breu aparició el 2013.