L'adeu de Doellman també pot provocar moviments en la posició que ha experimentat més canvis des que va començar la temporada, la de l'ala-pivot. De moment, hi han passat cinc jugadors fixos i algun d'eventual, com ara Pere Tomàs assumint aquestes funcions, i el carrusel podria no acabar-se aquí, tenint en compte com queda ara la plantilla.

La temporada es va iniciar amb Doellman i el serbi Marko Lukovic com a pivots exteriors, però el primer es va lesionar a la pretemporada i el club va decidir fitxar l'estonià Siim-Sander Vene durant un mes. El seu rendiment va ser bo, però el van tallar i ara juga al Gran Canària, previ pas pel Fuenlabrada. A més, en el tercer partit de lliga es va lesionar Lukovic i es va fitxar per dos mesos un Nikola Dragovic que ha convençut Peñarroya fins a l'extrem que ha estat renovat fins a final de gener. També va jugar de quatre el vinculat Paco del Águila durant dos partits, però es va lesionar primer al canell, i després a un bessó. D'aquesta darrera afectació va ser operat i es troba de baixa de llarga durada.

Ara mateix, els dos quatres són Dragovic, amb contracte temporal, i un Lukovic que ha passat partits inèdit i que no sembla tenir el favor de l'entrenador. De fet, Pere Tomàs ha jugat en el seu lloc en força moments. Amb aquest panorama, també hi podria haver alguna incorporació.