El Baxi Manresa ha estat a punt de protagonitzar una nova gesta i d'obtenir la novena victòria de la temporada, però ha acabat caient per 77-75 a la complicada pìsta de l'Iberostar Tenerife, un dels rivals directes de cara a la classificació per a la propera edició de la Copa del Rei, que es durà a terme a Madrid.

Tot i les lesions ja conegudes del base Jokubas Gintvainis i del pivot Jordan Sakho i les sortides a mitja setmana del base Alex Renfroe i de l'ala-pivot Justin Doellman, el conjunt dirigit per Joan Peñarroya, amb pocs efectius, ha estat capaç de mostrar una cara ben competitiva, i a la mitja part del duel només perdia per cinc punts (43-38).

En la segona meitat, els manresans han frenat qualsevol internt d'escapada dels locals i han arribat als darrers dos minuts amb empat a 75 en el marcador, gràcies a un parcial de 0-6, amb tots els punts anotats pel pivot Cady Lalanne. Posteriorment, una gran assistència de Richotti ha estat aprofitada per Iverson, que ha tornat a avançar el seu equip. Després de sengles llançaments fallats per Lalanne i Dragovic, quan faltaven dos segons Pere Tomàs ha rebut una falta personal i tenia l'oportunitat d'empatar el duel si anotava els dos tirs lliures. Però els ha fallat i el triomf es va quedar a les Canàries.