El Baxi Manresa ha sortit com un dels grans beneficiats del cap de setmana per ser a la Copa del Rei, que es jugarà del 14 al 17 de febrer a Madrid. La victòria dels homes de Peñarroya a la pista del Delteco GBC fa que l'equip pugui dependre gairebé d'ell mateix en la darrera i última jornada, la de diumenge vinent.

El Baxi ocupa la setena i darrera posició que dona accés a la Copa. Amb nou victòries, les mateixes que el Joventut però amb un +14 en el balanç d'average general, per un -16 dels badalonins

Si el Manresa guanya el Madrid al Nou Congost, la Penya estaria obligada a vèncer a la pista del San Pablo Burgos per 30 punts més el marge amb el qual els del Bages s'imposin als blancs. Perdent, el Baxi només es classificaria si el Joventut també cau a Burgos i sempre i quan la derrota amb el Madrid no fos molt àmplia, ja que el Saragossa (-35) pot atrapar-lo.

Els equips ja classificats són el Barça, el Baskonia, el Madrid i l'Unicaja. L'Iberostar Tenerife ho té a prop. La plaça com a amfitrió de Madrid encara la lluiten el Fuenlabrada i l'Estudiantes.