El Baxi Manresa ha tingut un gran encert a l'inici, sobretot des de línia de tres punts. Lundberg ha obert el marcador amb un triple i l'ha seguit una cistella de Lalanne (0-5). El danès repetia des dels 6,25 (2-8) i s'afegien al festival anotador de tres en tres, Fisher i Dragovic, aquest en dues ocasions (8-17).

Els manresans havien aconseguit cinc dels sis triples intentats. El navassenc Salva Arco anotava la primera cistella de tres pels locals ja ben entrat el primer quart (11-17) i Dragicevic acostava més els gallecs en el marcador (13-17). Una antiesportiva contra el Cafés Candelas servia als de Joan Peñarroya per tornar a agafar avantatge (13-20). Però dos llançaments de dos del Breogán situaven el 17-20 i un intercanvi de cistelles, el 20 a 24 al final del primer parcial.

En el segon, l'encert manresà ja ho ha estat el mateix i després de diversos errors, un triple de Cvetkovic empatava a 25. A partir d'aquí, el Baxi Manresa ha pogut conservar curtes avantatges sense que en cap moment el conjunt gallec s'hagi pogut situar per davant fins al 34 a 36 del final dels primers 20 minuts.

Després del descans, el Baxi ha sortit entonat i ha tingut facilitat anotadora. Toolson, amb un triple, ha donat nou punts d'avantatge al seu equip (47-56) però el conjunt local, que semblava tocat de mort, ha reaccionat i amb un bon parcial final ha tancat el quart amb només tres punts de diferència (55-58).

El darrer quart ha començat amb una cistella local i un tir lliure addicional no aprofitat (57-58). Lundberg però ha trencat un parcial de 8 a 0 (57-61). Fisher, amb un gran encert avui (18 punts i 7 assistències), feia el 57-63 però Redivo i Sergi Vidal mantenien viu el Breogán (63-65).

El Baxi, com ha fet al llarg de tot el partit, quan pitjor ho ha tingut, millor ha estat la reacció (68-75) quan quedava un minut i mig. Els manresans ho tenien a la butxaca, oimés després d'una nova cistella de dues cistelles de Toolson, la segona de tres (68-80). Un dos més un de Revido ha deixat el marcador en el definitiu 71-80.