A través de dos comunicats, el Baxi Manresa ha confirmat aquest dilluns al matí la incorporació de l'ala-pivot Erik Murphy i l'adéu de Nikola Dragovic, que acaba contracte.

Murphy, afirma el club, s'incorporarà "immediatament a les ordres de Joan Peñarroya", procedent del Fraport Skyliners de Frankfurt amb un contacte fins a final de temporada. Es tracta d'un ala-pivot de 2,08 m, nascut el 1990 a Lió -tot i que té les nacionalitats nord-americana i finlandesa- i "amb bon llançament exterior, i experiència a l'NBA, la G-League i diverses lligues europees". Va ser elegit en la 49a posició del draft del 2013, després de formar-se a la Universitat de Florida. Va jugar una temporada a l'NBA, als Chicago Bulls, i una altra als Austin Spurs de la G-League abans d'emprendre la seva aventura europea. Va passar per Turquia i va estar a França 2 temporades, abans de tornar a la G-League i anar finalment al seu darrer club, els Fraport Skyliners de Frankfurt.

Aquesta temporada ha fet una mitjana de 12,4 punts i 4,9 rebots en els 23 minuts per partit que estava jugant a Frankfurt, pel que fa a la lliga alemanya. Va ser l'MVP de l'EuroCup en la jornada 6, amb 33 punts i 7 rebots.

Quan a Dragovic, el Bàsquet Manresa diu que "se'n va del Nou Congost havent fet una gran feina". L'ala-pivot serbi buscarà una nova oportunitat en un altre equip, després d'arribar el mes d'octubre per suplir la baixa de Marko Lukovic, tallat dies enrere. El Baxi vol agrair "la professionalitat i implicació de Nikola Dragovic durant tots aquests mesos, així com desitjar-li molta sort en tot el que li depari la vida personal i professional".