Satisfacció de Joan Peñar-roya, però sense abandonar l'autocrítica i pensant que cal millorar per mantenir el nivell. Per la banda positiva, «estem contents per l'alegria que s'endú l'afició, de guanyar un rival de primer nivell, cosa que encara no havíem fet aquesta temporada, malgrat que tots el rivals, i encara més per a nosaltres, son importants. Hem guanyat un equip que venia en un estat de forma espectacular, amb setze victòries dels últims disset partits. Entre tots hem aconseguit una gran victòria, i quan dic entre tots, és entre tots. Els jugadors, els que m'ajuden a portar el dia a dia i una afició que, quan hem tingut un moment en què semblava que el partit s'escapava, ha seguit pressionant i hem capgirat el resultat».

Del partit d'ahir, «comencem el partit força bé, dominant les nostres situacions ofensives i passant-nos molt bé la pilota. Trobem llançaments molt bons, però sense cap encert. La nostra defensa és sòlida i no els deixem jugar còmodes. Des d'aquí és evident que el València té percentatges dolents, els de dos són bons, però era la nostra idea. Contra un rival així, que falla vint triples però només t'agafa cinc rebots ofensius, parla molt bé de com hem tancat aquest aspecte». D'aquesta manera, «potser no ha estat el nostre millor joc ofensiu, ja que hem tingut el joc brut en situacions de cinc contra cinc, ens hem passat bé la pilota i traiem un partit d'ofici, i el més important és que hem actuat com a equip els que juguen, els que no juguen i els que donen suport a la grada».

Sobre la il·lusió que té la gent, «no em fa por. Millor que la gent estigui il·lusionada, tot i que ho està des del primer partit. Mentre que els que som al vestidor tinguem les coses clares, treballem per això. Que Manresa estigui il·lusionada és el més gran dels èxits. Hem de de tenir els peus a terra, hem aconseguit una bona victòria però hem de millorar, perquè si volem ser ambiciosos, hem de jugar millor de com ho hem fet avui en algun tram».

Admiració dels jugadors

Sobre les paraules de Ponsarnau, admirat per la rapidesa amb què s'han acoblat els nous jugadors, Peñarroya va explicar que «aquests jugadors ens miraven jugar i volien venir a Manresa, i coneixien el nostre estil i el nostre esperit. Des d'aquí, l'ambient i els companys que hi ha als vestidors fan molt perquè la gent que arriba de seguida comenci a sumar. No és fàcil amb tots els canvis que hem tingut, però de vegades les dificultats uneixen i et fan més fort. De moment ens ha passat a nosaltres. Ara esperem tenir més tranquil·litat, preparar el partit següent i llavors hi ha la situació estranya de l'aturada durant tres setmanes que mirarem d'aprofitar per no adormir-nos».

Finalment, va recordar que «estem a una victòria del quart a la jornada 20, està molt bé, però el més important és com està el camp. Si està així, guanyem més o menys, és el gran objectiu de l'any. Aquest s'està complint, i si hi ha aquesta unió serà més fàcil que l'equip jugui millor».