El Baxi ha confirmat aquest dilluns que "el que es promet, és un deute", així que complirà una curiosa promesa feta el 2017. Fa poc menys de 2 anys, després del partit de la jornada 29 entre l'Estudiantes i el Manresa, l'afició madrilenya va acomiadar l'equip, que lluitava a la desesperada per evitar el descens, amb crits d'ànim des de la graderia.

El resultat final del partit va ser un ajustat 95-90 per a l'Estudiantes. Ara, el Baxi Manresa ofereix 50 entrades als aficionats del Movistar Estudiantes que vulguin venir aquest diumenge al Nou Congost, tal com va prometre llavors.

Per poder obtenir una entrada, els aficionats del Movistar Estudiantes hauran d'enviar un correu electrònic a atencionalcliente@clubestudiantes.com. Només caldrà haver estat en algun moment abonat o simpatitzant del club madrileny (vàlid per a abonats, ex-abonats, o persones que estiguin registrades en alguna de les bases de dades del club). Hi haurà temps per fer peticions per correu electrònic fins dijous a les 17:00.