Gairebé per primer cop en el que portem de temporada, el Baxi Manresa disposarà dels seus 12 jugadors professionals en els partits que l'enfronta al Movistar Estudiantes, aquest diumenge a partir de les 12,30 al pavelló del Nou Congost. L'ACB es reprèn amb la bona notícia per als manresans de poder comptar amb Tomislav Zubcic i Erik Murphy que patien problemes físics. El club va informar, el diumenge 17 de febrer, que Zubcic tenia un trencament fibril·lar que el mantindria vàries setmanes de baixa i que Murphy estava afectat per unes molèsties al tendó rotul·lià, pendent de valorar el temps de baixa. Ni un ni l'altre van acudir als seus compromisos amb les respectives seleccions (Croàcia i Finlàndia) corresponents a les finestres FIBA per a la classificació pel mundial de Xina.

En la roda de premsa prèvia al partit contra Estudiantes, l'entrenador Joan Peñarroya va explicar que Zubcic es va fer mal en el darrer partit disputat de lliga, el 9 d'octubre al pavelló de l'Unicaja, i que Murphy es va doldre del genoll en l'amistós disputat amb l'Andorra per mantenir l'activitat per la parada de la Copa del Rei i els partits internacionals. "Fins dimecres no hem pogut començar a comptar amb ells i s'hi han afegit Lundberg i Pere Tomàs que sí han jugat amb les seves seleccions". L'altre novetat positiva és la reincorporació de Jordan Sakho, el pivot que ha estat absent de les convocatòries des del desembre passat quan es va lesionar el turmell a Fuenlabrada. L'entrenador ha destacat que "aquesta aturada a ell li ha anat molt bé i està a punt per jugar". S'ha confirmat, d'altra banda, que Yankuba Sima es queda fins final de temporada.

Peñarroya ha posat en valor que "per primera vegada diumenge tindrem disponibles els nostres 12 jugadors professionals. Però hem d'anar molt en compte amb l'Estudiantes que ha guanyat quatre dels sis últims partits, ha canviat de dinàmica i ha incorporat jugadors importants com Whittington o Gentile. A més té una tripleta d'ales molt perillosa, amb Gentile, Brizuela i Clavell. La nostra afició està il·lusionada i hem de ser conscients que podem guanyar o perdre contra el primer o l'últim, depèn de com estiguem nosaltres".