Joan Peñarroya no amagava la satisfacció per la victòria i els bons moments que els seus jugadors havien ofert al públic del Nou Congost. De nou entusiasta i força nombrós, tot i que el partit es va disputar ahir en horari matinal i en un diumenge de Carnestoltes. «Tenim un equip amb homes que saben jugar bé a bàsquet i, quan ho fan, nosaltres sempre som competitius, davant de qualsevol rival. Hi haurà un dia que destacarà un jugador, i en el partit següent, un altre. Avui ha faltat que no ens desconnectéssim tant en els darrers sis minuts, i ens ha tocat patir més del compte, hem pensat que el partit ja s'havia acabat». Preguntat per si aquest Manresa estava oferint un dels bàsquets més espectaculars de la història, Peñarroya va respondre que «no tinc tanta memòria! Sí que és cert que estem jugant prou bé, perquè, si no, no tindríem aquestes dotze victòries. Però si volem continuar guanyant partits, jo tinc clar que hem de jugar millor. Falten 13 jornades i tothom s'hi està jugant molt».

En el seu resum de partit, Joan Peñarroya va analitzar que «per a nosaltres era important vèncer després de l'aturada, nosaltres no sabíem com ens afectaria, i avui la resposta ha estat bona perquè hem tingut sensacions positives, en un bon partit. Per primer cop hem tingut a disposició els dotze jugadors, amb Murphy i Zubcic que s'han recuperat a temps de les lesions. Hem començat bé el partit, tenint clars quin eren els seus focus ofensius. I amb un dels equips de tota la lliga Endesa que perd menys pilotes avui hem fet que hagi tingut 18 pèrdues. Al final del segon quart hem tingut dos minuts dolents quan estàvem 20 punts amunt. Arribem avisats al tercer quart i ens hem retrobat amb el nostre millor joc. Crec que avui només puc retreure als meus jugadors que hagin cregut que el partit ja s'havia acabat uns cinc o sis minuts abans del final, i això ens ha pogut provocar un embolic important. Tal com ho portàvem, no era perquè ells es posessin a 6 punts. Ens han creat problemes amb els seus pivots oberts i també ens han castigat amb el seu rebot ofensiu. Però ho hem reconduït i hem pogut fer molt contenta la nostra gent».

Sobre el retorn del recuperat Jordan Sakho, va manifestar que «l'he vist bé, amb la seva energia i intensitat. Sumem un pivot que és importamt, i diferent dels altres cinc que tenim». Pel que fa a les aportacions de Zubcic i Murphy, va dir que «ells venen per ser dos jugadors importants, i aquest ha estat el primer partit en el qual ja han demostrat del que poden fer amb els llançaments exteriors. Els buscarem, i cada dia gràcies a ells serem més polivalents».

Precisament, Murphy va agrair «el treball de Lalanne i Sakho, que em va permetre tenir bones posicions des de fora, anotar triples és una de les meves qualitats». Pere Tomàs va destacar que «ara tenim més jugadors, això es nota i l'entrenador sempre ens exigeix, no deixa que afluixem».