El Baxi Manresa ha aconseguit una nova victòria, la tretzena de la temporada, al Nou Congost, en aquesta ocasió davant el Monbus Obradoiro gallec, al qual ha superat per un resultat final de 75-72 en un partit molt anivellat que no s'ha pogut decidir fins els instants finals.

En els primers deu minuts ja s'ha començat a albirar la tònica que seguiria el duel, de molta igualtat entre les dues formacions. Els jugadors dirigits per Joan Peñarroya han anat sempre per davant en l'electrònic, però amb màximes rendes de només sis punts (20-18 al final). En el segon període hi ha hagut diverses alternances en el marcador, i cap dels dos equips aconseguia obrir forat en el marcador, que a la mitja part de l'enfrontament reflectia un empat a 37.

La segona meitat s'ha iniciat tal com va finalitzar la primera, amb un joc molt anivellat. Al final del tercer quart els homes de Moncho Fernández guanyaven per un sol punt (55-56). Per tant, tot s'ha decidit en els deu darrers minuts. En aquests, l'Obradoiro ha sigut capaç de mantenir-se per davant fins els darrers tres minuts, però llavors ha acabat d'arribar un parcial de 10-2 (amb un triple de Toolson i un dos més un de Fisher com a accions més destacades) que ha fet tornar a embogir d'alegria el Nou Congost.