El tècnic del Baxi Manresa, molt actiu durant els tres primers quarts del partit i apagat en el dar-rer, va aparèixer a la sala de premsa amb la pitjor cara de la temporada. O almenys amb la de més decepció. Peñarroya va complir el protocol i va començar dient que «cal felicitar el Madrid perquè ha estat clarament superior al nostre equip. No hem afrontat el partit com ho hauríem hagut de fer. No hem tingut un bon dia i la nostra energia no l'hem canalitzada bé en cap de les dues bandes de la pista. Hem estat irrecognoscibles al marge que haguem tingut problemes durant la setmana o durant el partit».

L'entrenador egarenc, que en la seva al·locució es va centrar més en aspectes anímics que no pas en els tàctics, ja que amb la diferència entre tots dos equips no tenia sentit parlar-ne, va continuar dient que «no hem fet un bon partit i el Madrid ens ha superat des del primer minut en totes les situacions. Espero que al meu equip el partit li serveixi per solucionar una cosa que no hem fet durant tota la temporada, perquè podem perdre, però la manera com es fa és important».

Preguntat sobre si hi ha algun punt positiu de la derrota contundent d'ahir, no va dubtar-ho. «Sempre hi ha coses dels partits de les quals se'n pot aprendre. Segur que avui n'hi ha moltes més de negatives i que cal millorar que no pas de positives. Hi ha hagut un detall important, que ha estat el debut a la lliga Endesa d'un noi del nostre planter, David Òrrit, després d'una lesió de tres mesos. Ha estat valent i ens ha donat segurament els nostres millors minuts de joc al segon quart. Aquesta és una bona notícia, que nois de casa demostrin que tenen il·lusió i ganes i que amb feina tenen les seves oportunitats».

«Un toc d'atenció»

Peñarroya va seguir dient que «estic enfadat pel partit que hem fet, perquè tots teníem ganes de fer-ho bé en un pavelló com aquest, però no ho hem canalitzat bé. No hem donat una bona imatge. No em preocupa, perquè l'equip està fent un any fantàstic i si l'equip ha demostrat alguna cosa ha estat el contrari del d'avui. És un toc d'atenció, però estic segur que l'equip respondrà i començarem a entrenar-nos demà bé, com estem fent t0t l'any, per al parit següent. Per la meta que tenim no ens podem relaxar, hem de tenir ambició i hem de mostrar una altra cara diferent».

A recuperar lesionats

Un dels punts que va poder pesar sobre la manera com l'equip va entrar al partit van ser les lesions de Corey Fisher i Pere Tomàs, un ja descartat divendres i l'altre, a la banqueta i sense actuar cap minut. No va parlar gaire de terminis, sobretot de l'americà: «Veurem com evolucionen els lesionats. Pensem que amb Pere Tomàs tot anirà bé. Avui hem tingut precaució veient que el partit s'havia posat malament. Amb Corey veurem les proves dels propers dies, de la mateixa manera que amb Cady [Lalanne], que ha estat tres dies al llit i avui estava mancat d'energia. Esperem que tots ells recuperin sensacions en els propers partits».