D'entre els jugadors del Baxi Manresa, un dels més enfadats, tant a dins de la pista com després al vestidor, era Ryan Toolson, que es va passar molts minuts protestant que no li indicaven faltes a favor i en canvi, moltes en contra que no creia que estiguessin ben assenyalades. Per això no va ser sorprenent, en acabat, que declarés que «el problema no ha estat l'arbitratge, sinó un àrbitre, que suposadament és el cap [Peruga, el principal d'ahir]». Va reblar-ho afirmant que «és una vergonya».

Toolson va continuar afirmant que «si el Madrid pensa que té problemes amb els àrbitres, imagina't un equip petit com el nostre. Si comencem així el partit, i Booker anota quaranta punts, ens costarà més guanyar el partit i encara més amb ells [els àrbitres] indicant el que han indicat. És impossible guanyar». Sobre si tot aquest tema l'havia descentrat, «no s'hi pot fer res. Si faig coses que consideren falta, costa mentalment». De tota manera, va indicar que «hem lluitat fins al dar-rer minut, però ho hem d'oblidar i pensar en el Baskonia».

Més reflexiu es mostrava el capità, Álvaro Muñoz, que admetia que «no hem estat prou centrats com hauria calgut. Al final, els àrbitres indiquen el que veuen i no podem deixar que afecti el nostre joc. L'UCAM ha estat encertat en moments clau, amb cistelles complicades, i nosaltres no hem tingut la clarividència en atac d'altres moments». Després d'una derrota com la d'ahir, Muñoz volia destacar «com de difícil és gua-nyar partits en aquesta lliga. Nosaltres ho valorem cada dia. No recordo una lliga tan igualada com aquest any. Cal veure-ho en perspectiva. Eren els cuers, però avui han fet un gran partit. Nosaltres no hem jugat malament, però no hem estat al nostre millor nivell i ara falten cinc partits i caldrà mirar cap endavant».

Debut agredolç de Sergi Garcia

Pel que fa al debutant, Sergi Garcia, va reconèixer que «he acabat fatigat perquè feia força temps que no jugava i espero ajudar molt més en els propers partits». En el seu primer enfrontament com a local al Nou Congost, després de dues derrotes en dues visites, el base de Palma destacava que «el públic ens ha ajudat molt i m'he sentit molt còmode. Esperem que en els propers partits puguem reprendre la dinàmica i aconseguir els play-off que tothom desitja». Respecte de l'actuació arbitral, «no crec que ens hagi descentrat, però l'UCAM ha fet el seu joc, han estat més llestos, han començat físicament força graons per damunt nostre i això ha influït en el partit». En els primers dies a Manresa, s'està sentint «com un més des del primer dia».