Jordan Sakho no estava ahir, al final del partit, gens content per la seva actuació. «Tenia una ocasió de jugar minuts, per l'absència del Cady, i no l'he aprofitat. Ha estat una llàstima que m'assenyalessin tantes faltes; la veritat, crec que en alguns casos eren molt justetes. El que volem ara és centrar-nos en el partit de l'Andorra, descansar i fer una bona preparació. Els jugadors estem convençuts que el pavelló, la nostra afició, ens dóna un punt més d'energia que serà bàsica per superar el rival i guanyar».

Paco del Águila, després d'estar molt temps fora de les pistes per la lesió al bíceps femoral a la seva cama dreta, va tornar a tenir uns minuts de qualitat amb el Baxi: «jo m'he sentit còmode i he mirat de poder ajudar davant de jugadors de molta qualitat. Si també entro en la convocatòria per divendres espero poder continuar aportant la meva feina».

Sergi Garcia va fer un pas endavant respecte el partit amb l'UCAM i a explicar que «jo m'he anat trobant amb més confiança, també en defensa, i vaig coneixent l'equip, com juga. Som conscients que divendres ens espera un matx important, que hem d'estar units per poder-lo guanyar»

Singla és optimista

L'excapità i vicepresident segon del club, Jordi Singla, integrant de la comissió executiva i esportiva del Bàsquet Manresa, veu factible que l'equip es pugui classificar per als play-off: «No era l'objectiu en començar la temporada però és veritat que els jugadors s'ho han anat guanyat en el transcurs de les jornades. Román Montañez ha fet una gran feina en els fitxatges i el Joan Peñarroya, l'entrenador, els ha inculcat als jugadors el seu caràcter i ambició. Sabem que no serà pas fàcil i que ens cal guanyar partits durant aquest tram final per assolir aquest gran èxit que ens alegraria a tots. Avui ja sabíem que que era molt difícil, aquí a Vitòria. Ara hem de pensar sobretot en el partit al Nou Congost davant l'Andorra. Juguem a casa i aquesta victòria seria molt important, ens donaria un gran impuls».

Singla, que ahir va ser el màxim representant del club en el Buesa Arena en absència del president Josep Sàez, agraeix el suport que ha donat l'afició durant la lliga: «sí perquè ha estat comprensiva i no ens ha deixat mai d'animar. Hem tingut molts problemes, amb un munt de lesions i, malgrat que la nostra classificació a l'ACB en tot moment ha estat molt bona, hi ha hagut moments complicats».

Jordi Singla confirma el que, fa unes setmanes Sàez avançava en una entrevista publicada Regió7: la intenció del club es jugar en la propera temporada competició continental, caldrà veure si serà l'Eurocup o la Champions. «Era una possibilitat que barallavèm per més endavant, però tot ens ha anat una mica més ràpid atesa la gran trajectòria de l'equip. S'ha de decidir quin torneig és al que ens podem apuntar, i també depèn de la nostra classificació al final de la lliga, tant podem ser els sisens com els desens. Pensem que és un estímul a tots nivells, tant per al club i l'afició, fa més de vint anys que no anem a Europa, com per a la ciutat de Manresa».