El director esportiu del Baxi, el santjoanenc Román Montañez, va elogiar l'equip: «Està fent tot el que pot, el compromís que té és el màxim. No, no farem ja cap més incorporació, volem acabar amb aquests jugadors». Sobre Toolson, va explicar que «va fer un mal gest i se li va complicar la lumbàlgia; esperem que pugui controlar ara el dolor per començar a fer la recuperació, i ja veurem quina serà la seva evolució»

Sobre el partit, Montañez va dir que «els nostres errors en els tirs lliures frustren l'equip. L'encert en els triples, sobretot de Zubcic, ens ha fet aguantar fins al descans. Al final, la falta d'efectius ens fa anar molt collats, amb baixes, amb un Lalanne que fa el que pot, i ara s'hi ha afegit la lesió de Murphy, que ja estava a mig gas».

Sobre el play-off, Montañez diu que «se'ns ha complicat molt. Des de la lesió de Doellman hem fet molts esforços i ara és evident que ens falta una mica de gasolina».

Tomàs: «Estem col·lapsats»

Tornava a Badalona, la que havia estat casa seva durant molts anys, però Pere Tomàs no ho va poder fer amb victòria: «Teníem moltes ganes de donar un pas endavant, malgrat totes les dificultats, però no hem pogut. Ens han dominat, i ara nosaltres estem molt col·lapsats, s'ha vist molt amb els tirs lliures. La baixa del Ryan ens pesa molt en atac, a part dels punts dona molt espai als altres. Però en defensa podíem haver estat molt millor. Ens queden dos partits, si els guanyem encara podem ser als play-off, però sobretot el que ara volem és acabar amb el cap alt».