Eulis Báez és nou jugador del Bàsquet Manresa, segons ha confirmat el club en un matí de dimarts mogut. Una hora després que s'anunciés la sortida del base-escorta danès Iffe Lundberg, fitxat per l'Iberostar Tenerife, ha arribat la confirmació de l'arribada de l'ala-pivot dominicà, amb passaport espanyol, prou conegut per Pedro Martínez de les seves etapes a l'Herbalife Gran Canària. Feia dies que es vinculava Báez al Manresa; el jugador ha estat les últimes set temporades a Las Palmas.

Malgrat els seus 37 anys, el jugador de 2,01 metres fitxa per tres temporades amb el Manresa. Rafael Báez Benjamín (nascut a Santo Domingo, el 18 de març del 1982) és un jugador amb prestigi a la lliga Endesa que ha disputat en deu ocasions, a més de jugar també tres vegades l'Eurocup i una Eurolliga, la passada temporada. L'ala-pivot és dominicà, però no ocupa plaça d'extracomunitari ja que té també passaport espanyol. Va arribar el 2005 a l'Akasvayu Vic on va coincidir amb l'entrenador manresà Xavier Garcia, a la LEB Plata. La temporada 2008-09 la va passar a la LEB Or a les files del Lleó.

El seu salt a l'ACB el va fer al 2009 al Blancos de Rueda Valladolid, equip en el qual va romandre durant dues campanyes. En la 2011-12 va estar al Joventut abans de recalar a Las Palmas, on ha tingut una llarga estada. Els seus números a l'ACB, durant aquesta passada temporada, han estat de 8 punts, 3 rebots, 2 assistències i una valoració de 10