El Baxi Manresa va fer oficial ahir a la tarda els fitxatges de William Magarity, ala pivot suec que militava al KK Zadar croat de la Lliga Adriàtica, i de Juampi Vaulet, argentí que militava al Peñarol de Mar del Plata. Les noves incorporacions fan 2,11 i 1,98 metres d'alçada, respectivament.

Els números de la temporada passada van ser d'11,4 punts i 5,9 rebots per partit en el cas de Magarity. El jugador suec aportarà rebot i amenaça de tir des de totes les distàncies. El suec es complementarà en la seva posició amb un altre dels fitxatges del Manresa d'aquesta temporada en la mateixa posició, Eulis Báez. D'altra banda, Vaulet va aconseguir la campanya passada 13,1 punts i 7,1 amb el club argentí. És un jugador polivalent, ja que pot exercir tant d'escorta com d'ala, i aportarà versatilitat al club manresà.

L'Andorra, rival a la Lliga Catalana

D'altra banda, ahir es va conèixer el rival del Baxi Manresa a la Lliga Catalana, que aquest any serà a Badalona. Les semifinals seran el 9 de setembre i el club manresà s'enfrontarà al MoraBanc Andor-ra (19 hores). L'altra semifinal serà entre el Joventut, l'amfitrió, i el Barça (21.15 hores). La final serà l'11 de setembre (12 hores).