El Baxi Manresa donarà aquest migdia el tret oficial a la pretemporada amb la presentació que, com en els darrers anys, es farà a la seu de la Mútua Intercomarcal de la capital del Bages. L'acte tindrà lloc a les dotze del migdia i s'espera que ja hi hagi pràcticament tota la plantilla al complet, amb l'absència segura d'Eulis Báez, convocat amb la selecció dominicana per al Campionat del Món de la Xina.

Durant la setmana passada ja es van fer els primers reconeixements mèdics a la seu del Cimetir de la Clínica Sant Josep. S'espera la presència dels altres sis fitxatges (Ferrari, Davis, Vaulet, Dani Pérez, Magarity i Kravish), a part de la resta de components de la plantilla que continuen i els vinculats. Dies enrere, el periodista Óscar Herreros també va apuntar que el veterà Sergi Vidal ajudarà en els entrenaments durant les primeres setmanes.

El Baxi començarà a entrenar amb vistes al primer partit de pretemporada, que encara no se sap quan es jugarà, possiblement el 23 o el 24 d'agost. El segon serà el 30 d'agost, al Pas de la Casa contra el MoraBanc. El 4 de setembre es jugarà a Platja d'Aro amb l'Spirou; el 6 de setembre, a Sant Julià contra el Joventut; el 9 de setembre, semifinal de la Lliga Catalana amb l'Andorra a Badalona i possible final l'endemà; el 13 de setembre, visita al Llemotges; i el 21, en seu encara no confirmada, possiblement contra l'Iberostar.