Ho va declarar a la televisió abans del partit i ho va repetir a la roda de premsa. Pedro Martínez va exercir de portaveu del club en anunciar que el Baxi busca un escorta per substituir Ryan Toolson fins que aquest estigui recuperat, que no se sap quan serà. El tècnic barceloní va explicar que «amb Toolson treballem sense data de reaparició. Després de cinc mesos sense haver entrenat és molt complicat que ara es recuperi amb rapidesa i, per això, estem buscant un altre jugador que s'incorpori a l'equip». En una altra fase de la roda de premsa va insinuar que ha de ser un anotador, per tal de compensar els punts que ara mateix l'equip no té sense el jugador d'Arizona.

Respecte del partit, «ha estat un típic enfrontament de pretemporada, amb moltes errades per les dues bandes i uns percentatges molt dolents. Tenint en compte com havíem jugat fins aleshores, hem fet un bon tercer període, però quan no estàs encertat en atac ho pagues a darrere. Hem perdut massa pilotes, cosa que no es pot fer, i hem permès contraatacs i cistelles fàcils de l'Andorra. A més, això també ha afectat la nostra intensitat defensiva i no hem pogut puntejar alguns triples seus que han estat decisius».

Respecte al moment de la pretemporada en què es troba l'equip, va admetre que «estic força content de com va, però també és cert que les pretemporades serveixen perquè els jugadors es vagin coneixent, i més en el nostre equip, amb tanta gent nova. Els jugadors que no tenen experiència a l'ACB poden adonar-se del potencial dels rivals i també dels criteris a l'hora de permetre la duresa per part dels àrbitres». De tota manera, «el que no pot ser és que perdem tantes pilotes, tant si ens coneixem com si no».

L'entrenador, com a mínim, es va congratular del fet que «Eulis Báez ja hagi acabat de jugar una altra competició i es pugui incorporar a nosaltres cap a final d'aquesta setmana, tot i que només deu dies abans de començar la lliga».

Rival amb marca de fàbrica

Pel que fa a Ibon Navarro, que va respondre íntegrament en català, va explicar que estava content per la victòria «i pel fet que, tot i no haver jugat bé, haguem mantingut la intensitat defensiva. Hem d'entendre que, quan no juguem bé, això s'ha de mantenir per poder ser competitius».

Sobre el Baxi, el seu exequip, «ja s'està veient que és un equip de Pedro Martínez. Tenen la intensitat defensiva, la pressió sobre la pilota i la cura per fer bé les coses. També la solidaritat entre els seus jugadors».

Per la seva banda, Nacho Llovet va mostrar-se content per jugar demà la final, tot i que «estic tenint una pretemporada complicada per culpa d'una lesió en un dit i no puc atrapar gaire bé les pilotes». També va destacar el potencial de la Lliga Catalana, «amb els quatre equips en competició europea».