La plataforma de streaming esportiu DAZN ha comprat els drets de la Champions League de bàsquet a l'estat espanyol i per tant abonar-se serà obligatori per poder veure els partits del Baxi Manresa en aquesta competició.

L'acord entre ambdués parts començarà aquest 2019 i acabarà el 2022. Amb aquesta compra, L'OTT es queda amb el monopoli europeu del bàsquet, ja que ofereix en exclusiva l'Eurolliga, l'Eurocopa i la Champions.

DAZN ofereix un mes de prova i dues opcions de pagament, 9,99€ al mes sense permanència o 99,99€ a l'any. La plataforma permet veure els seus partits a través de dispositius mòbil i internet. A més, es poden veure els continguts a la carta, sense necessitat de fer-ho en directe. A més del Baxi Manresa, el equips nacionals que disputaran la competició seran el Casademont Zaragoza, Iberostar Tenerife i San Pablo Burgos.

El club manresà jugarà el seu primer partit al grup A de la Basketball Champions League (BCL) el dimecres 16 d'octubre i ho farà al Nou Congost davant el Polski Cukier Torun. Una setmana després el Manresa tornarà a jugar de local, en aquest cas amb el Lietkabelis lituà.

El primer desplaçament (29 d'octubre) serà a la pista francesa de l'Estrasburg i la primera volta es completarà rebent el Turk Telekom (5 de novembre), visitant el Hapoel Holon israelià (12 de novembre), rebent l'Oostende belga (19 de novembre) i jugant a l'illa de Sardenya amb el Dinamo Sàssar (3 de desembre).

Les dates de la segona volta són el 10 i el 17 de desembre, el 7, 14 i 21 i 28 de gener i el 4 de febrer. Els quatre primers equips es classificaran per jugar els vuitens de final.