Després de tres jornades de la lliga Endesa, el Baxi Manresa ha repetit el balanç més habitual dels darrers anys: una victòria més dos partits perduts. Un balanç d'inici que s'ha repetit, tot i que després la trajectòria hagi estat ja diferent segons els casos. En aquest curs 19-20 es va començar vencent per 79-69 l'Unicaja, es va perdre amb claredat a Burgos (79-65) i aquest diumenge es va cedir a casa per un punt amb l'Herbalife (74-75).

L'any passat, amb Peñarroya a la banqueta, es va començar amb una victòria a la pista madrilenya de l'Estudiantes i va perdre al Nou Congost, i de manera consecutiva, amb el Barça i el Joventut, amb un final polèmic contra la Penya.

En la temporada 2016-17, la del descens, es va perdre al Congost amb el Barça, es vencia a la pista del Betis i es queia a Múrcia per tal de firmar un altre 1-2.

En la 2015-16, també amb Ibon Navarro a la banqueta, s'assolia un positiu 2-1 després de vèncer a Andorra. En canvi, en la 14-15, en l'última etapa a la banqueta de Pedro Martínez, l'inici va ser un 0-3 amb les derrotes a Santiago, a casa amb el Barça i a Màlaga. Els manresans es van salvar amb una victòria a la pista del Madrid, en la darrera jornada.