Primer partit i primera victòria del Baxi Manresa a Europa. No va ser fàcil, i Pedro Martínez, al final del partit, valorava el rival: «Potser la gent no considerava prou el Torun i ha vist que era millor equip del que pensava. Potser es pensava que per jugar a Polònia seria molt inferior, però encara es troba imbatut a la seva lliga».

Del partit i del triomf, el tècnic va manifestar que «hem arribat al final amb possibilitats intactes, i s'ha sabut guanyar el partit que és important». Sobre l'actuació d'un Ryan Toolson decisiu en el tram del cara o creu, Pedro Martínez va relatar que «és un jugador amb un gran talent, tot i que encara no es troba en el seu millor moment. Hi ha el 99% de possibilitats que ell jugui diumenge». Això voldria dir, si l'embolic del passaport no es pot desencallar en els propers dies, que el jugador descartat per al partit amb l'Iberostar seria Jordan Davis: «Està entrenant millor del que juga en els darrers partits. És possible que tot l'afer burocràtic li estigui passant factura». Sobre la millora de Dulkys va afirmar que «s'ha de tenir en compte que ell no tenia la pretemporada amb l'equip com la resta de jugadors».

Ryan Toolson, al seu torn, va fer una mica de broma: «Sembla que no se m'ha oblidat jugar durant aquests mesos! La veritat és que, després de fer el primer triple, ja m'he trobat molt bé a la pista i he mirat d'ajudar al màxim l'equip». Dimecres vinent, el Manresa rep el Lietkabelis lituà al Congost.