El factor pista pot pesar molt en la fase de grups de la Champions i, de moment, a l'A, on es troba el Baxi Manresa, en 5 dels 6 partits disputats fins ara les victòries se les han quedat els equips locals. L'Estrasburg francès, que ha de ser en teoria un dels capdavanters del grup, va cedir per 97-81 el matx a la pista del Torun polonès.

Un darrer quart molt efectiu de l'equip polonès (30-18) va servir per decantar el partit. Aaron Cel (19 punts), Wright (16) i Kulig (14) van ser dels més destacats en els locals tot i que l'estrella va ser l'ala americà Keith Hornsby, autor de 28 punts, amb els 8 triples anotats d'11 intents. Pels francesos, que dimarts rebran el Baxi Manresa en la tercera jornada, els millors van ser Gabe York (17), Alí Traoré (16), Travis Trice (14) i Serron (12).

En l'altre partit del grup que es va jugar ahir, el Filou Oostende va aconseguir la primera victòria, en aquest cas davant de l'Unet Holon israelià. Els belgues van controlar sempre i van vèncer per 101-86.

Victòries dels equips ACB

Dels quatre equips que participen a la Champions de la lliga Endesa tan sols el Manresa jugarà avui. Els altres tres van tenir compromisos a la jornada d'ahir, i resolts tots amb victòries. La més al límit va ser la del Casademont Saragossa per només un punt (73-74) a casa del Besitkas de Dusko Ivanovic. En l'equip de Porfi Fisac els més encertats van ser DJ Seeley (amb 16 punts), Nemanja Radovic (14) i Nicolás Brussino (13). Pel que fa a l'Iberostar es va imposar per set punts a Montenegro a la pista del Mornar Bar (74-81). Finalment, el San Pablo Burgos de Peñarroya es va desfer del Wloclawek polonès per 32 punts amb un ben explícit 110-78, amb 15 triples, cinc dels quals de McFadden (20 punts).

A l'Eurocup, l'Andorra d'Ibon Navarro va guanyar per 67-88 a la pista del Maccabi Rishon israelià, que té a les seves files l'exjugador del Manresa Darryl Monroe, que va anotar 16 punts. Pel MoraBanc, que va anotar 12 triples, el màxim anotador va ser Jelinek (15).