Els problemes en la posició de base de les últimes setmanes, ha fet que Dani Pérez hagi assumit el rol de director durant una pila de minuts. El jugador nascut fa 29 anys a l'Hospitalet va jugar un total de 30 minuts amb el Gran Canària, 34 a la pista del Movistar Estudiantes i 30 més, diumenge, al matx contra l'Iberostar. A la Champions, davant del Torun de Polònia, en van ser menys (24), ja que Jordan Davis, descartat ara per a l'ACB, va actuar una estona com a base i li va donar relleu.

L'esforç de Dani Pérez, tot i el desgast important que li suposa, també està deixant uns números ben estimables. Mentre Ferrari es va recuperant de la lesió a l'escafoide, Pérez es converteix en un dels millors passadors de la temporada a l'ACB. En 5 partits disputats té una mitjana que és de 5,25 assistències, quart classificat al rànquing i només darrere d'Omar Cook (Gran Canària) que n'acumula 6,75, de Pierria Henry (Baskonia) amb 6,25 i Marcelinho Huertas (Iberostar) amb 5,50.

Pérez també és el quart pel que fa a faltes rebudes (6) darrere de Mirotic (Barça) a qui en fan fins a 8 per matx, Prepelic (Joventut, 7,5) i Eyenga (Montakit, 6,25).