El Baxi Manresa, dissetè classificat amb una sola victòria després de cinc jornades, s'enfronta al Reial Madrid, líder de la lliga Endesa amb 5 triomfs. L'equip de Pedro Martínez jugarà, després d'aquest partit, a Estrasburg en un matx de la Champions League. Ha tornat a jugar, després d'un mes lesionat per la fractura de l'escafoides al braça esquerre, el base Frankie Ferrari.

Pablo Laso ha descartat Rudy Fernández per al partit d'aquest matí i ha tret un cinc inicial amb el jove Garuba acompanyant Llull, Causeur, Deck i Tavares. Pedro Martínez ha apostat per Dani Pérez, Dulkys, Vaulet, Eulis Báez i Sakho.Els manresans s'han posat amb un 0-4 favorable després de les cistelles de Vaulet i Báez. Garuba ha respòs amb un triple però el Manresa ha anat anotant en cada possessió que ha tingut en aquest inici. Sakho, per dues vegades, i Vaulet, han posat un 3-10 als tres minuts de partit. El balanç de tirs era de 5 de 6, amb només una errada de Dulkys.

Báez mantenia l'avantatge (5-12) amb un duel d'argentins molt interessant entre Deck i Vaulet. S'ha afegit al joc Kravish que ha anotat el 9-14 i la rotació bagenca ha continuat amb l'entrada de Pere Tomàs. L'equip blanc s'ha posat a només un punt i el triple de Llull, tot seguit, ha suposat el 16-14 amb un parcial d'11-2 per als de Laso. Però el dominicà Báez ha replicat amb el bàsquet de tres del 16-17 a tres minuts per acabar el quart. El Baxi ha tret Ferrari, Magarity i Toolson que ha convertit el 16-19. Llull s'ha inventat un 2+1 per fer un empat que ha trencat Ferrari amb un gran triple. Magarity ha posat el Manresa cinc punts amunt amb el 19-24. El principal botxí per al Baxi era Sergi Llull que ha tornat a lluir amb un inversemblant 3+1, posant el 23-24 ja al darrer minut. Un tap il·legal de Garuba a Kravish ha suposat el 23-26. El període s'ha tancat amb tdos tirs lliures de Tomàs després de rebre falta de Garuba. El mallorquí els ha encertat i el període ha acabat amb un 27-28 després de dos llançament des de la personal de Deck. Llull (10 punts) és el màxim anotador local i Báez (7) ho és pel Manresa.