El tècnic del Baxi Manresa, Pedro Martínez, es va mostrar en roda de premsa molt decebut amb el joc de l'equip en la visita ahir a Estrasburg. «No hem jugat amb l'energia necessària per competir pel partit», va afirmar el tècnic barceloní. Va destacar el bon partit que va disputar l'Estrasburg en assegurar que «han jugat molt millor que nosaltres». Pedro Martínez va puntualitzar que els bagencs van començar «en la bona direcció», però va posar l'accent en les males rotacions.

En ser preguntat per si el va sorprendre el joc del seu rival, va deixar ben clar que «han jugat de la forma que ens esperàvem que ho fessin». L'entrenador del Baxi Manresa va assegurar que sabien que els francesos són molt bons a casa i que tenen una gran afició, però esperava un bon partit també del seu equip, que no va ser superior als locals en cap moment.

«Podem jugar molt millor i del que de veritat estic sorprès és de la nostra actuació». Va remarcar principalment el mal segon quart, que considera que van jugar de manera «horrible».

També va parlar després del partit en roda de premsa Jordan Davis, un dels jugadors més destacats del Baxi Manresa en la fluixa actuació a França. El jugador nord-americà va seguir en la línia de Pedro Martínez i va valorar el «gran joc físic» del conjunt francès, i va afirmar que ara l'objectiu del Manresa és millorar per poder guanyar els pròxims partits.