Tot i que al darrer quart va tenir bons moments, el Baxi Manresa ha patit una dura derrota aquest dimarts a Estrasburg (81-63) en un partit en el qual els bagencs han mostrat la seva pitjor versió en Europa. En els partits de casa, l'equip manresà va saber jugar amb el marcador i sumar dues victòries, però avui s'han vist totalment superats per un SIG Estrasburg que només ha necessitat pausa i tranquil·litat per acabar amb el conjunt entrenat per Pedro Martínez, qui no ha acabat de trobar idees pel seu equip.

Màxima igualtat però l'Estrasburg s'avança (15-14)

A falta de tres minuts, un llançament de tres de Jordan Davis ha avançat al Baxi per primera vegada al marcador. L'Estrasburg no s'ha marxat en cap moment en el resultat, però ha estat més encertat en la línia de 6,75 que el Baxi i han acabat el quart per davant per només un punt. El partit ha començat encallat, amb poca fluidesa d'ambdós equips en el joc i molt desencertats en el llançament.

Ferrari ha errat els primers triples del partit i no se l'ha vist tan endollat com el dia d'Unicaja al Nou Congost.

Pel que fa a nivell defensiu, el jugador més destacat és, de moment, William Magarity. El suec ha fet dos taps i també ha aportat en atac amb rebots ofensius.

El Manresa es desconnecta totalment del partit (38-25)

El més sorprenent d'aquest segon quart és que l'Estrasburg encara podria haver-se escapat de més punts en el marcador.

En poc menys d'un minut, l'Estrasburg ha anotat dues cistelles i s'allunyava del Baxi. Els jugadors francesos han aconseguit un enorme parcial de 18-0, que ha començat a finals del primer quart, passant d'anar 10-14 a 28-14 a falta de cinc minuts per acabar la primera part del partit, l'Estrasburg no estava sent infinitament superior, però el Baxi ha estat molt fluix en el joc ofensiu. Un tir lliure de Jordan Davis ha acabat amb el parcial.

Ferrari està excessivament erràtic, amb un 0/5 en tirs de camp. Completament fora del partit, el nord-americà ha pecat d'individualista en aquesta primera part. Un dels més destacats al primer quart, William Magarity, tampoc ha estat especialment bé al segon període. L'alapivot ha fallat un triple que ni ha tocat la cistella i se l'ha vist accelerat. El temps mort de Pedro Martínez no ha servit de gaire i el Baxi no ha millorat.

Desencert total del Baxi Manresa en atac (53-39)

De nou, l'Estrasburg ha aconseguit un molt bon parcial de 7-0, tot i que els interiors bagencs han frenat ràpid el bon moment del conjunt francès. Els de Vincent Collet estan molt còmodes en aquest partit i en cap moment el veuen perillar. Molt més tranquils en tot el partit que els de Pedro Martínez, qui no troba solucions per millorar sensacions. Els manresans han arribat a l'últim quart sense arribar als 40 punts.

Liderat per Jordan Davis (màxim anotador manresà al final del tercer quart), el Baxi ha començat amb millors idees. Els bagencs han anat més ràpid a l'hora de prendre decisions però el desencert continuava i la millora en la imatge no servia de res perquè l'Estrasburg ha seguit amb una molt bona avantatge en el marcador.

El miratge dura tres minuts (81-63)

Hem hagut d'esperar fins l'últim període del partit per veure en joc a Frankie Ferrari. Només començar, dos triples per estrenar-se al partit. Es creixia el nord-americà i s'ha crescut el Baxi, que ha arribat a posar-se a 6 punts de diferència amb un parcial de 10-2. Però hi ha moments que marquen un partit. Magarity ha fet un llançament des de la línia de 6,75 que hauria posat al Baxi a tres punts.

Va sortir de la cistella i en la jugada posterior York enfonsava els bagencs amb un triple i ha tornat a posar una avantatge considerable de 9 punts, que ha augmentat a 13 fins el temps mort. A partir d'aquest moment, hem tornat a veure el Baxi de tot el partit. Desesperat, Jordan Davis va rebre dos taps molt agressius, un de Grant i l'altre d'Inglis, que ha vist una tècnica per desafiar el jugador del Manresa. Poc després li han xiulat una antiesportiva a Jordan Sakho. Grant i York han estat els més destacat dels locals, amb 17 punts cadascun d'ells.