El Baxi Manresa rep aquest dissabte (18 hores, Movistar Deportes 2, dial 55) un Retabet Bilbao Basket que ha guanyat quatre dels sis partits disputats fins ara. Per als manresans torna a la convocatòria Deividas Dulkys en el lloc de Jordan Davis, encara amb el passaport d'Azerbaidjan no vàlid per a les autoritats espanyoles. L'equip tindrà els dubtes de Luka Mitrovic, amb una sobrecàrrega a l'esquena, i de Guilleu Jou, amb un esquinç de turmell, i la baixa segura, per lesió, de Yankuba Sima.

En la roda de premsa de divendres, Pedro Martínez ha explicat que "res no és per casualitat. Si estan 4-2 és que estan jugant bé i tenen un bon equip, que m'agrada com juguen. Tenen molta disciplina en atac, fan les coses amb sentit, buscant els punts forts dels jugadors, ja siguin tiradors o homes de prop de bàsquet.

Per la seva banda, el tècnic barceloní dels bascos, Àlex Mumbrú, ha reconegut que "Això que siguin últims és relatiu, ja que es troben a un partit de distància de tot el món.És cert que va començar bé la lliga, guanyant el primer partit, i llavors si un base com Ferrari.