Lluny del que és el centre dels grans equips otomans, situats a la capital històrica que és Istambul, el Türk Telekom és l'equip de la ciutat d'Ankara. L'actual capital de Turquia gaudeix amb el seu equip que va ser campió de copa una vegada però que també va baixar a Segona fa unes temporades i, com el Manresa, va retornar a l'elit el 2018. En la lliga domèstica, ara porta un balanç de 3 victòries i de 3 derrotes, l'última el cap de setmana passat, quan va perdre a casa per 66-85 amb el Karsiyaka, que és el líder sorprenent, per ara, a la lliga turca (6-0) davant dels potents equips d'Eurolliga com el Fenerbahçe (5-1) i l'Anadolu Efes (5-1), que van ser a la Final Four Continental el curs passat.

Com va destacar ahir el tècnic del Baxi, Pedro Martínez, aquest Türk Telekom disposa d'una línia exterior amb tres nord-americans que controlen el joc, com són el base Campbell, l'escorta Johnson i l'ala Hunter. A més a més, hi ha en la posició de quatre l'ala pivot canadenc Kyle Wiltjer, que va jugar en la temporada passada a l'Unicaja i va ser el protagonista al Congost d'una ratxa anotadora que va decantar el partit.

Martínez avisa que «patirem» amb l'alçada i els moviments del pivot Moustapha Fall, que es mou molt bé per la seva gran alçada.