El primer partit de la setmana per al Baxi serà aquest dimecres a casa de l'equip isarelià de l'Unet Holon, a partir de les 20 hores. L'adversari que ara toca a la Champions té fins ara el balanç de 2-2 en el grup A. Tan sols ha jugat un partit de local, que va perdre amb el Türk Telekom per 79-82. Aquest cap de setmana, a la lliga d'Israel, l'Unet Holon vencia el Hapoel Be'er Sheva per 92-73 i amb 29 punts de Marcus Foster. Dins la plantilla de l'Unet hi ha un pivot vell conegut de l'ACB, un Latavious Williams que va contribuir en el triomf amb 4 punts. El Baxi es troba dins el grup capdavanter al grup A amb 3 victòries i 1 derrota, ben igual que el Dinamo Sàsser italià i l'equip del Türk Telekom.

En la pista israeliana, el Manresa provarà de trencar el signe advers en aquest principi de temporada que l'acompanya en els desplaçaments, amb 5 derrotes: quatre han estat a l'ACB i una a la Champions League, a la pista de l'Estrasburg.

Si es classifica entre els 4 primers del grup, el Baxi passarà a la ronda de vuitens de final que es disputa en format de play-off. Encara falten 10 partits de la fase de grups. Per al Manresa, els partits següents són al Congost amb l'Oostende (dimarts dia 19) i a Sàsser (3 de desembre).