El tècnic barceloní Pedro Martínez va lamentar, sobretot, els quatre minuts del segon quart que van permetre a l'Unet Holon remuntar, però es va voler quedar «les coses positives» que ahir va fer l'equip.

Va començar la seva aparició davant de la premsa explicant que «hem començat bé, passant la pilota, fent tirs, però hem tingut quatre minuts molt dolents al segon període en què hem perdut tot l'avantatge. A la segona meitat, hem lluitat, hem jugat millor i hem tingut l'oportunitat de vèncer fins al darrer minut. Hem de valorar les bones coses que hem fet i hem de millorar el mal moment que hem tingut al segon quart, que ha estat molt dolent per nosaltres».

Per la seva banda, Ryan Toolson també va lamentar els mals minuts de l'equip al segon quart, però va recordar que «malgrat tot hem tornat al partit i penso que ens en podem anar d'aquí amb el cap ben alt».

Per la seva banda, el tècnic israelià Sharon Drucker, va fer ressaltar que «ha estat una victòria molt important davant d'un equip que ha jugat molt bé i que ràpidament va aconseguir un avantatge de doble dígit en el marcador. La meva feina com a entrenador és intentar canviar coses des del punt de vista tàctic i també aportar energia». També va lloar la feina de Pedro Martínez, «bon amic meu i un cavaller», i «l'esportivitat del Manresa durant tot el partit».