El Baxi Manresa ha patit aquest dimecres la segona derrota a la Champions League a domicili contra l'Unet Holon (90-88) en un partit molt ajustat que van començar dominant en la primer part, van marxar-se de 16 punts, i que ha acabat perdent després d'una gran remuntada dels locals liderada per Marcus Foster. Toolson ha estat el millor dels bagencs, 26 punts, i a punt ha estat de salvar el Baxi, però finalment no ha estat possible.

PRIMER QUART: Gran inici del Manresa a Israel (13-24)

Tot i que cap dels dos equips ha estat excessivament encertat, el Baxi Manresa ha estat molt millor en defensa aquest primer quart. L'equip israelià només ha aconseguit un 4/18 en tirs de camp.

El Baxi ha començat el partit amb Dani Pérez, Jordan Davis, Guillem Jou, William Magarity i Yankuba Sima. La primera posessió del partit ha estat exitosa pels bagencs, amb una bona jugada individual de Jordan Davis (0-2).

El Manresa s'ha posat 0-4, però Foster, del Unet Holon, ha anotat el primer triple del partit i responia a la següent jugada Dani Pérez (3-7). El base ha estat el més destacat de l'inici del partit, amb 7 punts en poc més de dos minuts de joc. L'entrenador dels locals ha de demanar un temps mort a falta de 6.43 pel final per la gran avantatge del Manresa (4-13). No li ha funcionat, gràcies a un imperial Yankuba Sima en defensa, qui ha fet dos taps en un sol quart. La màxima avantatge al marcador anava augmentant a cada jugada del primer quart i ha estat de 13 punts (11-24).

SEGON QUART: El Baxi s'adorm i perd la gran avantatge (41-43)

El Baxi ha arribat abans al descans. Després d'aconseguir la màxima avantatge, l'equip ha començat a cometre errors importants que han permés diversos contraatacs de l'Unet Holon i un parcial de 14-1 inclós.

Tot i la primera cistella per part de Vaulet (13-26), l'Unet Holon ha sortit lleugerament millor en el segon quart amb un parcial de 4-0 (17-26) que ha frenat de nou l'argentí amb un magnífic 2+1 (17-29). L'ala del Baxi ha salvat a l'equip en el gran inici dels locals i ha mantingut una distància de 10 punts al marcador (19-29, 21-31).

Dani Pérez ha seguit sent un dels més destacats amb una assistència superlativa sense mirar a Magarity per posar la màxima avantatge de 14 punts (21-35), que seguia augmentant poc a poc fins a 16 (22-38). L'entrenador de l'Unet Holon ha demanat un temps mort molt necessari pel seu equip. Cistella inmediata de Latavious Williams (24-38), que ha estat el més viu abans què demani el primer temps mort de Pedro Martínez (28-40).

L'Unet Holon ha viscut els seus millors minuts en tota la primera part amb un parcial de 8-0 i una esmaixada de Foster (32-40). Els locals han arribar a reduir la distància fins a cinc punts (36-41). Vaulet feia respirar al Baxi (38-43), però Mitrovic, el més fluix del Manresa, ha fet una falta de 2+1 per deixar l'Unet Holon a només dos punts (41-43).

TERCER QUART: Foster posa per davant l'Unet Holon (66-63)

Marcus Foster està sent, sens cap mena de dubte, l'home del partit i sobretot de l'Unet Holon, ja que està mantenint al seu equip en el partit. Ha acabat el tercer quart amb 23 punts i molta superioritat en els duels individuals. El Baxi Manresa ha estat lleugerament superior a nivell col·lectiu però Foster i els llançaments de tres estan fent molt mal als bagencs.

El quart ha començat amb intercanvi constant de cistelles que mantenien la diferència en el marcador (45-47). Els punts de l'Unet Holon han sigut més espectaculars. Un triple de Simhon ha posat per davant als locals per primera vegada en el partit als dos minuts de començar el quart (50-49). El marcador seguia igualat amb un bon duel entre Foster i Toolson (52-53). Els nord-americans han realitzat la major part de les cistelles d'un tercer quart amb poca anotació.

El jove santpedorenc David Òrrit ha debutat aquesta temporada amb el Baxi i els minuts que ha jugat han estat escassos.

ÚLTIM QUART: Toolson no pot evitar la derrota del Baxi (90-88)

Howell no ha aprofitat les dues faltes de Sakho a l'inici del període, ja que només ha encertat un tir lliure i li ha donat vida al Baxi (67-67). No obstant això, l'Unet Holon ha trobat una nova oportunitat en errades defensives per fer un parcial de 8-0 (75-67). Vaulet ha trencat la ratxa i els locals patien un greu desencert en tirs lliures.

Toolson ha anotat un espectacular 3+1 per mantenir el partit viu (76-73). La màxima igualtat seguia i Toolson liderava al Baxi amb tap i cistella (83-84). Williams ha fet un 2+1 per posar per davant al seu equip (86-84) i això ja no canviaria fins al final del partit (90-88).