El pivot serbi Luka Mitrovic va finalitzar ahir el contracte temporal d'un mes que l'unia amb el club del Congost. L'agent del jugador i el club estan negociant per la renovació del jugador que ha disputat 3 partits de la lliga Endesa i un de Champions a la pista de l'Unet Holon. Segons ha informat el Baxi durant la jornada d'avui s'anunciarà si continua o no a l'equip, però el que és segur és que avui s'entrenarà i això fa pensar que hi ha força possibilitats que Luka Mitrovic es mantingui a la plantilla dirigida per Pedro Martínez. Qui ja ha trobat destí, després de quedar del tot desvinculat del Manresa és un Jordan Davis que el dissabte va veure com un espectador, al costat de la banqueta, la derrota encaixada amb l'Obradoiro. Davis se'n va, com va avançar ahir el portal de bàsquet Sportando, a l'equip alemany del Rasta Vecha, un possible rival per al Baxi en les possibles eliminatòries de la Champions.

A Alemanya, Jordan Davis podrà jugar sense problemes la lliga ja que el seu passaport d'Azerbaidjan sí que serà validat per convertir-lo en jugador comunitari sense que hagi d'arribar cap certificat confirmatiu. En el Rasta Vechta es trobarà amb el base Sergi Garcia, que va acabar al Manresa, la temporada passada, en cedir-lo el València Basket. Jordan Davis podria debutar en el partit que els alemanys, entrenats pel tècnic espanyol Pedro Calles, disputaran dimarts a la pista de l'AEK d'Atenes. El mateix dia, el Baxi Manresa juga a casa davant del Filou Oostende en la sisena jornada de la competició.

Ara mateix, el Rasta Vechta està en tercer lloc del grup del San Pablo Burgos i el Baxi, quart en el seu. Depèn de com siguin les combinacions, es podrien trobar en els vuitens de final de la competició, la qual cosa provocaria el retorn de Davis al Nou Congost amb una nova samar-reta. El Manresa i Jordan Davis s'han dit adeu amb bones paraules.