La Champions tornarà demà al Nou Congost amb el partit entre els manresans i el Filou Oostende, que començarà a les 20.30 hores. Aquest matx es juga un dimarts, a diferència dels tres primers que han disputat els homes de Pedro Martínez com a locals en la competició europea. Cal recordar que els han guanyat tots, davant del Torun, del Lietkabelis i el Türk Telekom.

El Filou Oostende és l'equip que ha dominat la lliga belga durant les últimes temporades i enguany ja ha començat fort. La competició, en la primera fase, està dividia en 2 grups i l'Oostende és el líder del B amb un balanç acumulat de 6 victòries per 1 sola derrota. En l'última jornada es va desfer sense problemes d'un Liege al qual va tombar per 102-82.

Encara que amb un triomf menys que els manresans, la trajectòria de l'Oostende a la Champions és molt similar a la del Baxi. Ha perdut tots els seus partits a fora i ha guanyat en els dos compromisos a casa, davant de l'Unet Holon (101-86) i de l'equip lituà del Lietkabelis (80-66). En el seu últim partit europeu, amb una derrota per 72-66 a Ankara enfront del Türk Telekom, els seus màxims anotadors van ser Lois Schwartz (15 punts), Braian Angola (14) i el pivot jamaicà Shevon Thompson (12).