Partit molt còmode del Baxi al Nou Congost. La victòria dels bagencs davant d'un fluix Oostende d'aquest dimarts ha estat molt contundent i segueix imbatut a casa, fet que l'està ajudant per a poder classificar-se pels play-off de la Lliga de Campions. La millora en defensa i l'encert en atac han estat els motius principals del partit més còmode del Baxi a Europa. (Pots puntuar els protagonistes del partit AQUÍ).PRIMER QUART: Avantatge del Manresa però amb dificultats a la pintura (17-16)

El nou fitxatge del Manresa, Luke Nelson, ha sortit de titular sense gaire protagonisme. Molt bon inici de l'Oostende, que ha començat dominant la pintura i sumant un gran parcial de 0-5 després d'aprofitar les badades en defensa del Baxi.

Una bona jugada de Ferrari que ha finalitzat Sakho ha trencat la ratxa d'Oostende, tot i que han mantingut la distància al marcador de cinc punts (2-7). Però Vaulet ha activat als locals i després d'un gran tap ha aconseguit un 2+1 per empatar (9-9). L'entrada de Toolson ha permés al Baxi tenir el primer avantatge del partit (13-12) i ja no l'ha perdut en tot el primer quart de joc.

SEGON QUART: El Manresa millora en defensa i convenç en atac (33-22)

Gran millora del Baxi, que ha estat molt més intens, en el segon quart. Ambdós han començat amb dificultats per anotar. Amb tres minuts disputats, el marcador s'havia mogut ben poc i l'avantatge del Baxi seguia igual (19-18). Però un triple de Jou (22-18) ha produït el primer temps mort del partit, demanat per l'entrenador d'un fluix Oostende.

El conjunt entrenat per Pedro Martínez ha aconseguit en el segon quart la màxima diferència, 13 punts, gràcies a un molt bon parcial de 16-6 del Manresa. En defensa, Mitrovic ha reforçat l'equip bagenc i s'ha vist a un Baxi més sòlid en aquest sentit.

TERCER QUART: El Manresa manté la bona dinàmica de tot el partit (61-44)

Espectacle per començar la segona part. Per part del Baxi Manresa, Ferrari ha començat com un coet amb 8 punts i 2 triples en menys de dos minuts. D'altra banda, Sylla feia una potent esmaixada a favor de l'Oostende i Jou ha posat un parcial de 10-2 després d'anotar 2 dels 3 tirs lliures que tenia (43-24).

La part negativa del quart de Ferrari ha estat que s'ha carregat de faltes (3), igual que el seu equip, ja que Oostende ha tingut l'oportunitat de tres 2+1 consecutius, tot i que dos dels llançaments addicionals els han errat i això ha permés al Baxi Manresa seguir amb una còmode avantatge en el marcador i tenir l'Oostende en bonus (47-30). No obstant això, a la següent jugada s'ha posat també en bonus el conjunt bagenc per una falta en atac de Sakho.

Si Ferrari ha estat bé, Dani Pérez no es queda curt. En aquest quart ha aconseguit robar dues vegades la pilota a jugadors de l'Oostende i suma ja 3 recuperacions en el partit. Sylla ha estat el més destacat dels visitants, però li han xiulat una tècnica després d'enviar a callar l'afició bagenca a l'anotar dos tirs lliures (56-40).

ÚLTIM QUART: Magarity sentencia definitivament l'Oostende (85-58)

Un triple inicial de William Magarity ha donat al Baxi la màxima diferència del partit, de 20 punts (64-44). El suec ha començat fort i en el següent llançament de tres tornaria a aconseguir la cistella (67-48). L'Oostende ha començat lleugerament millor i ha anat sumant punts, tot i que el Baxi no frenava (69-50).

Magarity seguia a la seva i ha anotat un altre triple per posar el Baxi a 22 punts (74-52). Sens dubte el més destacat en aquest darrer quart, acabant el partit amb 14 punts. La distància ha augmentat cada vegada més, fins els 29 punts (85-56). Dulkys, que no havia jugat en tot el partit, s'ha sumat a la festa a última hora amb dos triples.