El Baxi Manresa ha encaixat una nova derrota a domicili a la Lliga Endesa, en aquesta ocasió a la complicada pista del Casademont Saragossa, un dels equips revelació de la competició (86-79). Per enèsima vegada aquesta temporada, els bagencs han deixat escapar un avantatge important, que era de catorze punts al descans i de deu al final del tercer quart, i han acabat caient en un frec a frec final amb algunes accions polèmiques. Jordan Sakho, amb setze punts i deu rebots, i Will Magarity, amb la mateixa anotació i quatre triples, han estat els millors dels manresans.Mínim avantatge dels locals (15-14)

Pedro Martínez ha iniciat el partit amb Frankie Ferrari, Ryan Toolson, Guillem Jou, Luka Mitrovic i Jordan Sakho. En els primers compassos els manresans han dominat en el marcador, tot i que amb avantatges curtes, que mai han superat els quatre punts. Això ha estat gràcies a la bona feina de Sakho, que no ha fallat des de sota la cistella i ha estat el líder anotador dels visitants. En els darrers minuts del primer quart els aragonesos han capgirat el marcador i han tancat el primer quart amb una mínima renda (15-14) davant uns bagencs que han errat els set triples que han llançat.

Bon joc i escapada del Baxi (35-49)

Els locals han començat millor el segon quart i han clavat un parcial de 6-0 (21-14). Posteriorment han arribat uns grans minuts de joc del Baxi, que ha trobat l'encert en el llançament exterior (ha anotat cinc triples). Això li ha permès clavar un parcial de 14-35 per fer un dels millors quarts de la temporada. S'ha arribat a la mitja part de l'enfrontament amb un clar avantatge de catorze punts per als homes de Martínez (35-49). Sakho ha seguit entonat, i al descans duia dotze punts, vuit rebots i vint crèdits de valoració.

Els bagencs aguanten les embestides aragoneses (55-65)

El Casademont Saragossa ha sortit dels vestidors disposat a capgirar el marcador el més ràpid possible, i a meitats del tercer quart ja s'han situat a només quatre punts gràcies a un parcial de 13-3 (48-52). Poc després, Ferrari s'ha retirat de la pista amb molèsties al peu esquerre. Tot i aquests factors en contra, els manresans han agafat aire i han tancat el tercer quart amb deu punts de renda en l'electrònic (55-65).

Els manresans s'enfonsen i cauen (86-79)

En els deu darrers minuts els bagencs han vist com els locals se situaven a només quatre punts, i a més perdien a Nelson, que ha comès la segona antiesportiva i ha estat eliminat. Els aragonesos han seguit retallant distàncies i s'han situat per davant en el marcador en els últims dos minuts (79-78) gràcies a dos tirs lliures anotats per Benzing. Sakho ha tornat a empatar des del tir lliure, i San Miguel ha donat novament avantatge al seu equip des del mateix punt. En la següent jugada, els àrbitres no han assenyalat una possible falta sobre Mitrovic, i a l'altra banda Brussino ha elevat la renda als tres punts (82-79). Martínez ha demanat temps mort, i posteriorment Jou ha comès una pèrdua en sacar de banda que ha acabat de condemnar el seu equip. Finalment, Ennis ha convertit quatre tirs lliures per establir el resultat final.