El Baxi Manresa ja té el base que suplirà el lesionat Frankie Ferrari que serà operat aquest dimarts del trencament del cinquè metatarsià del peu esquerre. Es tracta d'un vell conegut del club del Congost, el serbi Aleksandar Cvetkovic que va estar al Manresa en la temporada 2016-17, un jugador de 26 anys i 1,88 metres que coneix molt bé la lliga Endesa. Després de deixar el Bages, ha militat a l'Estudiantes i al Breogán de Lugo, la passada temporada. Es tracta d'un base que destaca pel seu bon llançament exterior. El Baxi ha confirmat la incorporació en una nota en la qual detalla que es tracta d'un contracte temporal, però no especifica la durada. La notícia ha estat avançat pel periodista Chema de Lucas. Pedro Martínez coneix Cvetkovic d'una pretemporada que el serbi va fer al València Basket quan l'actual tècnic del Baxi era a la Fonteta.

En el curs 2016-17, sota les ordres d'Ibon Navarro i compartint direcció amb Lluís Costa, va jugar un total de 24 partits i se'n va perdre uns quants per lesió. La seva mitjana va ser de 8 punts (amb una anotació màxima de 20), amb un 36% d'encert en els triples, amb un total de 57 rebots i 26 assistències. L'ICL Manresa va descendir i en la temporada 2017-18 va passar al Movistar Estudiantes, entrenat per Salva Maldonado, Hi va jugar 29 partits (21 de titular) amb 4,8 punts de mitjana (15 com màxima anotació), amb 37 rebots i 29 assistències. L'equip madrileny va aconseguir la permanència. En el passat curs 2018-19, Cvetkovic va jugar al Cafés Candelas Breogán de Lugo, dirigit per Natxo Lezkano, substituït després per Tito Díaz. Va jugar 32 partits amb mitjanes de 23 minuts i 9 punts, amb un rècord de 21 en un partit contra el Baskonia del 9 de desembre del 2018. El seu encert en els triples va ser del 39,7% amb 58 cistelles de 146 intents. Va agafar 64 rebots i va repartir 87 assistències, gairebé tres per partit. El Breogán va acabar descedint a la LEB Or.

En la present temporada, Cvetkovic es trobava a les files del BC Igokea de Bòsnia, el club del qual va arribar la temporada passada Zubcic al Manresa. Les mitjanes del base allà eren de 21 minuts, 6 punts, 2 rebots i 3,3 assistències. En aquest equip bosni es trobava també fins aquesta setmana Oliver Stevic, exjugador de l'Andorra, que ha fitxat pel San Pablo Burgos de Joan Peñarroya.