Jordan Davis, el jugador que va pertànyer al Bàsquet Manresa fins fa pocs dies i que se'n va desvincular en no poder actuar a Espanya amb fitxa de comunitari en no assolir la validació del passaport com a ciutadà d'Azerbaidjan, ja ha debutat amb el seu nou equip. Es tracta del Rasta Vechta de la Bundesliga Basket, que aquest dissabte va caure pel resultat de 101-86 en la seva visita a la pista del Crailsheiem Merlins, un equip de l'estat de Badden Württenberg que juga en l'Arena Hohenloe.

Davis, de 22 anys i 1,88 metres, va jugar aquest cap de setmana durant 20 minuts amb el seu nou equip, al qual va aportar 10 punts, amb una sèrie de 3 de 7 en els llançaments de dos punts, 0 de 2 en triples, i afinant en tots els tirs lliures (4 de 4). A més va donar una assistència, va poder recuperar dues pilotes i també en va perdre dues. El jugador que va estar més inspirat del Rasta, equip de la ciutat de Vechta (Baixa Saxonia), va ser l'americà Ishmail Wainright, que va convertir 22 punts. En el conjunt també hi ha Sergi Garcia, que el curs passat va jugar els últims partits de la lliga al Baxi cedit pel València. Ara es troba cedit a l'equip alemany i va fer 2 punts en el partit celebrat a la pista dels Merlins, igualat fins als darrers minuts.

Els quatre marcados parcials van ser de 27-14, 21-15, 26-26 i 27-23. En el tercer quart, el Rasta Vechta es va posar davant amb un 60-63 amb una cistella de Jordan Davis. I es va mantenir la igualtat fins a un 77-73 a manca de set minuts per al final. Però els locals van ser més efectius des d'aquell moment i es van endur amb claredat la victòria. El Rasta Vechta és al setè lloc amb un balanç de 5 victòries i 4 derrotes.

A la Champions, en la qual es pot trobar amb el Baxi en un dels play-off de la segona fase, ara té aconseguides 4 victòries i 2 derrotes i es troba en el grup A. El dia 3 de desembre rep el Burgos.